Ekm

Okulumuzda 13.10.2023 bugün saat 11.50 itibarıyla deprem tatbikatı yapılmıştır.

Ekm

Geçen yıl yapmış olduğumuz Gençlerin ve Renklerin Su ile Dansı Ebru Sanatı adlı projemizde Belediye Başkanımız sayın Gökhan Coşar beyin yapmış olduğu Ebru resmini kendisine hediye ettik.

Ekm

2020/13 sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi doğrultusunda kurtuluş mücadelemizin köklü hatırasını yaşatmak üzere Cumhuriyetimizin 100. Yılı ülkemizin dört bir yanında ve yurt dışı temsilciliklerimizde büyük bir coşkuyla kutlanması kararına bağlı olarak Kod Haftası 2023 yılı temasının “Cumhuriyetimizin 100. Yılı” olarak belirlenmesi, Kod Haftası kapsamında her yıl düzenlenen etkinliklerin yanı sıra Cumhuriyetimizin 100. yılı yönelik düzenlenecek etkinliklerde ilgili Bilişim Teknolojileri, Sınıf, Sosyal Bilgiler, Tarih, Türkçe ve Türk Dili ve Edebiyatı ile tüm branşlardan öğretmenlerin iş birliği içinde etkinlik düzenleyebilmeleri için gerekli bilgilendirmenin yapılması, İl ve ilçe genelinde verilmesi planlanan çevrim içi/yüz yüze eğitimlerin Fatih Projesi Eğitmenleri ve BT Rehber öğretmenleri ile koordineli şekilde düzenlenmesi, İl ve ilçe genelinde Cumhuriyetimizin 100. yılı ve kodlamanın ilişkisine yönelik İl Milli Eğitim Müdürlüğü BT koordinatörü Salih AKSOY beyin vermiş olduğu eğitim için kendisine teşekkür ederiz.

Eyl

Sayın il milli eğitim müdürümüz İsmail Altınkaynak beyefendi okulumuzu ziyarete geldi öğretmenlerimizle hasbihal etti.

Şehit Seyit Yalçın Ortaokulu olarak güne sporla başlıyoruz..‍️‍️

Milli Eğitim Bakanlığımızın yayınladığı genelge doğrultusunda öğrencilerimizin güne dinç, neşeli ve zinde başlaması amacıyla sabahları derslere başlamadan önce kültürfizik hareketlerini okulumuzun tüm personel ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Bunun yanında öğrencilerimizin sağlıklı beslenme alışkanlığını geliştirmeleri ve fiziksel aktiviteleri teşvik etmek amacıyla "Okulumda sağlıklı besleniyorum ve fiziksel aktivitemi yapıyorum" programı çalışmalarını başlattık.‍️

'Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur.'

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK.

Eyl

2023 2024 Eğitim Öğretim yılı ilk toplantımızı sayın Milli Eğitim Bakanımız Yusuf TEKİN bey eşliğinde yaptık.

Tem

Okulumuz velilerinden Kevser CAN Hanım'ın yapıp getirmiş olduğu ve devam etmekte olan yaz kursları 8. sınıf öğrencilerimiz ile aşure günü etkinliği düzenledik. Aşureleri yiyen öğrencilerimiz çok mutlu oldular. Velimizin ellerine sağlık.

Tem

LGS merkezi yerleştirme sonuçlarına göre okulumuz yine büyük bir başarı elde etti. Bu başarıda emeği geçen tüm öğretmen öğrenci ve velilerimize teşekkür. B ediyoruz. Başarı biz de gelenektir başarının ve zirvenin adı Şehit Seyit Yalçın Ortaokulu.

Tem

Şehit Seyit Yalçın Ortaokulu olarak bugün itibariyle yaz kurslarımıza başlamış bulunmaktayız. LGS maratonunun ilk adımını bugün attık. Amacımız son yıllarda olduğu gibi bu yıl da LGS 'de hem bireysel hem de okul olarak zirvede yer almak. BAŞARI ASLA TESADÜF DEĞİLDİR

Haz

Öğrencilerimiz 2022 - 2023 Eğitim Öğretim yılını da tamamlayarak karne heyecanını yaşadılar. Her yıl olduğu gibi bu yılda öğrencilerimizin sanatsal, akademik, müzik, proje, sosyal ve kültürel, sportif faaliyetlerine önem gösterdik. LGS'de resmi olmayan sonuçlara göre Boğazlıyan'da ilk 4 te okulumuz öğrencileri yer alırken ilk 10'un içerisinde de 9 öğrencimiz yer almayı başarmıştır. Emeklerini esirgemeyen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimize de bundan sonraki eğitim öğretim hayatlarında başarılar diliyoruz.

Haz

İlçemizde bugün yapılan Bilim Şenliği kapsamında Boğazlıyan Belediyemizin desteklediği Gençlerin ve Renklerin Suyla Dansı Ebru Sanatı adlı Kaymakamlık projemiz Boğazlıyan halkı tarafından büyük ilgi gördü. Desteklerinden dolayı Boğazlıyan Kaymakamımız Recep Aydın bey'e ve Boğazlıyan Belediye başkanımız Gökhan Coşar bey'e çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca büyük bir özveri ve gayret gösteren resim öğretmenimiz Haydar Borhan'a da emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Haz

Codeweek Kodlama Haftası Etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizle daha önceden kayıt olduğumuz simulearn.eba.gov.tr adresini farkındalık oluşturmak amacıyla evlerinde edusim steam sitesini incelediler.

May

Kodlama haftası etkinllikleri kapsamında öğrencilerimize farkındlaık oluşturmak amacıyla EDUSIMSTEAM i ön plana çıkarmak için 16.05.2023 saat 10.00 da tüm okullarda olduğu gibi okulumuzda da tüm sınıflarınızda çevrimiçi toplantıya tüm öğrenci ve öğretmenlerimiz katılmışlardır.