May

Okulumuz öğrencileri ile codeweek kodlama haftası münasebetiyle kodlama etkinlikleri düzenledik.

Nis

Boğazlıyan Kaymakamımız Sayın Ali SERTTAŞ, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu okulumuz öğrencileri Yağmur YALMAN ve Alperen KARAASLAN’a bıraktı. Okul Müdürümüz Saadettin İŞGÜZAR ve Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Haydar BORHAN ile birlikte Kaymakamlık makamına giden ve kısa süreli Kaymakam olan öğrencilerimizin heyecanı gözlerinden okundu. 8.sınıf öğrencimiz Yağmur YALMAN kendi yaptığı Kaymakamımız Ali SERTTAŞ’ın karakalem portre çalışmasını kaymakamımıza hediye etti. Ziyaretin ardından Kaymakamımız Ali SERTTAŞ, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı ve öğrencilerimize çeşitli hediyeler vererek teşekkür etti.

Nis

8. Sınıf Öğrencilerimiz ile İftarda bir araya geldik.

Mrt

Boğazlıyan Trafik Polis memurlarımız öğrencilerimize güvenli trafik eğitimi ve KADES uygulaması eğitimi verdiler. Teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okul sporları kapsamında yapılan futbol müsabakalarında Küçük Erkekler futbol takımımız YOZGAT 3. sü olmuştur. Sporcu öğrencilerimizi ve beden eğitimi öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Mrt

1-7 Mart deprem ve acil durum tatbikatı yapıldı.

Ock

Bir dönemi daha geri de bırakan ve tatili hak eden öğrencilerimize yorgunluklarını atabilecekleri mutlu bir yarı yıl tatili diliyoruz.

Ock

Ara

Yerli malı kutlamaları haftası kapsamında öğrencilerimizle yerli malını kutladık ve yerli malı haftası için okulumuza yerli ve milli otomobilimiz togg geldi.

Ara

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ projesi kapsamında yapılan afiş tasarımı yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Yağmur YALMAN birinci olmuştur.

Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenimiz Haydar Borhan beyi tebrik ediyoruz.

Kas

Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85 yılında saygı ve minnetle andık. Törenimizde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Şehadetinin 11 yılında şehidimiz Seyit yalçın'ı rahmet ve minnetle anıyorum. Sen rahat uyu şehidim emanetin emin ellerde. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Toprakları toprak yapan üstündeki kandır Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır.

Ekm

Okulumuzda 13.10.2023 bugün saat 11.50 itibarıyla deprem tatbikatı yapılmıştır.

Ekm

Geçen yıl yapmış olduğumuz Gençlerin ve Renklerin Su ile Dansı Ebru Sanatı adlı projemizde Belediye Başkanımız sayın Gökhan Coşar beyin yapmış olduğu Ebru resmini kendisine hediye ettik.