Şehit Seyit Yalçın Ortaokulu

0(354) 645 38 10
Adres
ÇARŞI MAH. MUSTAFA İMAMOĞLU CAD. ŞEHIT SEYIT YALÇIN ORTA OKUL BLOK NO: 30 BOĞAZLIYAN / YOZGAT
Vizyon
Atatürk ilkelerini tanıyan, yurdunu seven, Ulusal ve evrensel değerleri yaşayan ve yaşatan, Değişim ve gelişime açık Kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli, Bilgi çağının gereklerini yerine getiren, Öğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen Yaratıcı ve üretken, Hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik sayan, Düşünsel, duygusal, sosyal açıdan yetişmiş, Bireyler yetiştirmekle yükümlü görüyoruz.
Misyon
Öğrencilerimizin; Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmeleri Bilgili, becerikli, öz güvenli olmaları Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmaları Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmeleri Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmaları Düşünsel, duygusal ve sosyal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü olanak sağlanmaktadır.
Başarılar
2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA 41 ÖĞRENCİMİZ NİTELİKLİ BİR LİSEYE YERLEŞMİŞTİR.
İLÇE MERKEZİ
ÖĞRENCİ ÖZEL SERVİSLERİ